Ledig!

Hallå! Idag är jag ledig från skolan och det är hur najs som helst!
Snart ska jag på utvecklingsamtal och efter det ska jag hem till Lukas som fyller år idag! Ha det bra så hörs vi sen


Fyfan


Skidor på hög nivå

Hej bejbs. Idag har jag åkt såååååå mycket skidor, inte varit så glad på länge. Älskar älskar älskar att åka skidor! Trillade inte en enda gång, hoppade på 3-4 meter höga hopp och jag åkte senast för 5 år sedan.
Nu kollar jag på Justin biebers film NSN för 48:onde gången, nice


Mat!!!!!

Igårkväll hade jag myskväll med mina favvotjejer nellie och Elisabeth. Vi käkade god mat, tittade på melodifestivalen, åt efterrätt och snackade lite. Det va underbart mysigt!


Vallåsen!

Tja cool. Ni drar jag och åker skidor i en dag, puss haj!


Melodifestivalen!

Hallihallå! Sitter och kollar melodifestivalen med Nellie och Elisabeth, vem tror ni vinner!?


Hektisk fredag

Nuuuu ska jag sova! Har varit i skolan, på donken, käkat och snackat lite med Olivia Ljungälv och varit lite med kompisar :) imorgon måste jag gå upp tidigt för att spela match, godnatt!


För varmt för vinterkläder

Wadup? Idag tog jag en lite längre väg hem från skolan och stan vad varmt det var. Solen stekte på mig samtidigt som jag bar på min tunga väska. Direkt där jag kom innanför ytterdörren sprang jag upp och satte på mig SOMMARKLÄDER! Galet! Hade dock bara det inomhus men det var riktigt skönt.

Jag var på domarkurs lite senare på kvällen, men ack vad tråkigt det var. Sinnes. Ville typ dö.

Men jag hoppas att vädret blir ännu bättre så får ni sova så gott, natti


3,2,1...sov!

Aaaa hallå! Nu ligger jag här i sängen med mina nyklippta tånaglar och förbereder mig inför John blunds vistelse. Min huvud är helt slut och jag somnar gärna inom kort. Jag har suttit och pluggat en massa idag, och solen har strålat magiskt mycket. Jag blir så glad av vårkänslorna! Nu är John blund bara bakom hörnet, dags att sova lite, Godnatt!


Shopping med Olivia

Tjenis, jag har varit och shoppat lite med Olivia. Fantastiskt nöjd med allt, efter så spelade jag match mot Kävlinge, go vinst med 11 bollar! Senare på kvällen hade jag och några kompisar dare-night. Man utmanar varandra Lixom, här är en bild då vi var tvungna att springa runt i bh.

https://cdn3.cdnme.se/3317523/7-3/pic_5134a1c4e087c358f24cd69e.jpg" class="image">


Tagga match!!!

Match nu mot h43 Dalby, let's win this shit!!!!